Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gazipaşa'da Araçları Biçti!

Gazipaşa'da Araçları Biçti!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi’nde, bir sürücünün kontrolünü kaybettiği çift kabin pikap, park halindeki bir otomobil ve üç motosiklete çarparak devrildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa'da Araçları Biçti!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi’nde, bir sürücünün kontrolünü kaybettiği çift kabin pikap, park halindeki bir otomobil ve üç motosiklete çarparak devrildi. Kazada, neyse ki ölen ya da yaralanan olmadı, ancak araçlarda maddi hasar oluştu.

A W114549 01

Kaza Esentepe Mahallesi’nde Meydana Geldi

Kaza, dün saat 19.20 sıralarında Esentepe Mahallesi Zafer Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi istikametinden Esentepe Mahallesi yönünde seyir halinde olan Onur B. idaresindeki 07 NFN 83 plakalı çift kabin pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Araç, Park Halindeki Araçları Biçti

Yolun sağ tarafında park halinde bekleyen üç motosiklet ve bir otomobile çarpan pikap, yan yatıp sürüklendi. Korkunç kazada, ölen ya da yaralanan olmadı, ancak devrilen pikap ve çarptığı motosikletler ile otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Polis Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde gerekli notlarını alan polis ekipleri, kazayla ilgili tahkikat başlattı. Bu olay, trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Senegal'de uy*şturucu kaçakçılarına ait tekne batırıldı

Senegal'de uy*şturucu kaçakçılarına ait tekne batırıldı