Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gazipaşa'da alkollü sürücü ortalığı karıştırdı!

Gazipaşa'da alkollü sürücü ortalığı karıştırdı!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan bir olay, trafik kurallarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden denetim ve devriyelerine devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa'da alkollü sürücü ortalığı karıştırdı!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan bir olay, trafik kurallarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden denetim ve devriyelerine devam ediyor. Bu denetimler sırasında, çevreyi rahatsız eden ses sistemi ve abartı egzozla dikkat çeken, alkollü şekilde araç kullanarak trafiği tehlikeye sokan, eksik evrak ve sürücü belgesiz araç kullananlara yönelik sıkı takip başlatıldı.

Dur ihtarına uymadı

Ekipler tarafından yapılan rutin devriyelerde, ters şeritte seyreden Mehmet C. idaresindeki 07 BNU 92 plakalı aracı durdurmak istedi. Ancak polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan otomobil sürücüsü ile ekipler arasında adeta bir kovalamaca yaşandı. Bu kovalamaca sonucunda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak yolun 30 metre aşağısına savruldu. Daha fazla direnemeyen sürücü, sonunda polise teslim oldu.

Cezai işlem uygulandı

Polisten kaçmak, ters şeritte seyir etmek, alkollü ve ehliyetsiz ve muayenesiz araç kullanmak gibi farklı ihlallerden dolayı yaklaşık 20 bin TL cezai işlem uygulayan ekipler, aracı trafikten men etti. Araç üzerinde inceleme yapan ekipler, araçta iki adet boş mermi kovanı buldu. Otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Öte yandan, yapılan alkol testinde sürücünün 2.30 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu durum, alkollü araç kullanmanın ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gösterdi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür olayların önlenmesi için denetimlerin artırılacağını ve kurallara uymayan sürücülere gereken cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kontrolden çıkan beton mikser 3 aracı yok etti

Kontrolden çıkan beton mikser 3 aracı yok etti