Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gaziantep'te Babasını B*çaklayarak Öldüren Kardeşler Tutuklandı

Gaziantep'te Babasını B*çaklayarak Öldüren Kardeşler Tutuklandı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yaşanan trajik olayda, babasını b*çaklayarak öldüren kardeşler tutuklandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep'te Babasını B*çaklayarak Öldüren Kardeşler Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yaşanan trajik olayda, babalarını b*çaklayarak öldüren ve üvey anneleri ile küçük kardeşlerini yaralayan 2 kardeş tutuklandı. Olay, 2 gün önce gece geç saatlerde Oğuzeli ilçesi kırsal Çaybeyi Mahallesi'nde meydana geldi.

İddialara göre, Halaf Açıkbaş (32) ve Abdurrahman Açıkbaş (37) isimli 2 kardeş, mal ve arazi alıp-verme konusunda babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile uzun süredir anlaşmazlık yaşıyordu. Anlaşmazlık sonrasında, iki kardeş babalarının tarlasında bulunan fıstık ağaçlarına zarar verdi. Ardından, gece saatlerinde babalarını tehdit ederek olayı bir adım daha ileri taşıdılar. Müslüm Açıkbaş, eşi Gonca (40) ve küçük oğlu Müslüm Caner Açıkbaş (20) ile köyden ayrılmak üzereyken, kaçan kardeşler tarafından pusuya düşürüldü. Bu korkunç saldırıda, babaları b*çaklanarak hayatını kaybetti.

Katillerin Yakalanması ve Tutuklandı

Olay sonrasında kaçan katil zanlısı kardeşler, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ardından, karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer detaylı bir inceleme yapacaklarını bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tütüncü Mahalle Buluşması’nda

Tütüncü Mahalle Buluşması’nda