Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gazeteci Enver Aysever Gözaltına Alındı

Gazeteci Enver Aysever Gözaltına Alındı

Gazeteci Enver Aysever, sosyal medya hesabından Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gözaltına alındığını duyurdu. Daha sonra serbest bırakılan Aysever, CHP’li siyasetçi Tuncay Özkan’ı suçladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazeteci Enver Aysever Gözaltına Alındı
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü gazeteci Enver Aysever, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gözaltına alındığını duyurdu. Aysever, gözaltına alınmasının ardından savcılığa götürülüp götürülmeyeceği konusunda bilgi sahibi olmadığını belirtti.

Geçmişteki Soruşturma

Aysever, geçmişte hakkında açılan bir soruşturma kapsamında Vatan Emniyet’e ifade vermişti. Bu durum, Aysever’in gözaltına alınmasıyla birlikte tekrar gündeme geldi.

Sosyal Medya Duyurusu

Aysever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gözaltına alındığını duyurdu. Paylaşımda “Ankara Esenboğa Havaalanında gözaltına alındım.” ifadesini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 02 02 105107

Gözaltına Alınma ve Serbest Bırakılma

Aysever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gözaltına alındığını belirtti. Daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, CHP’li siyasetçi Tuncay Özkan’ın şikayeti üzerine gözaltına alındığını ve daha sonra serbest bırakıldığını duyurdu.

Aysever’in Açıklamaları

Aysever, serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamada, mahkemeye çıktığını ve serbest bırakıldığını, ancak yargılamanın daha sonra yapılacağını belirtti. Aysever, şikayetçinin Tuncay Özkan olduğunu belirtti ve saat 14.00’te bir yayın yaparak her şeyi anlatacağını söyledi. Aysever, suçun TELE1’de yaptığı bir konuşma olduğunu belirtti ve “Görüşürüz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas yetkilisi: Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik hala üzerinde çalışılıyor

Hamas yetkilisi: Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik hala üzerinde çalışılıyor