Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Feci Kaza! Ankara'da Otomobil Köprüden Düştü: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Feci Kaza! Ankara'da Otomobil Köprüden Düştü: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara'da Bahçeleriçi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Mamak Köprüsü'nde gece saatlerinde meydana gelen feci kazada, kontrolden çıkan bir otomobil köprü bariyerine çarptıktan sonra ikiye bölünerek tren rayına düştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feci Kaza! Ankara'da Otomobil Köprüden Düştü: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara'da Bahçeleriçi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Mamak Köprüsü'nde gece saatlerinde meydana gelen feci kazada, kontrolden çıkan bir otomobil köprü bariyerine çarptıktan sonra ikiye bölünerek tren rayına düştü. Kazada araç içerisinde bulunan 3 kişiden biri hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 44 EB 556 plakalı otomobilin sürücüsü köprü üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araç ikiye bölünerek alt taraftaki tren rayına düştü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Vs3

Feci kazada vücudu parçalanan P.G. (22) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan B.K. (26) ile M.S.C. (22) ise ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri üzerinde çalışmalar sürüyor.

Bariyere Çarpan Otomobil Ikiye Bölündü

Bariyere Çarpan Otomobil Ikiye Bölündü2

Ds4

Ds6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de vatandaşların deprem paylaşımlarından veri tabanı oluşturulacak

Mersin'de vatandaşların deprem paylaşımlarından veri tabanı oluşturulacak