Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fatih'te Nefes Kesen Anlar: Zabıta Memuru Kaputa Tutundu

Fatih'te Nefes Kesen Anlar: Zabıta Memuru Kaputa Tutundu

Fatih'te sabah saatlerinde yaşanan olay, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşti. Zabıta memurunun uyarılarına aldırış etmeyen bir sürücü, memurun kaputa tutunmasına rağmen kaçmaya çalıştı. Bu nefes kesen anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Fatih'te sabah saatlerinde yaşanan olaylar adeta film sahnelerini aratmadı.

Vatandaşların başta film çekimi sandığı olay, aslında çok daha ciddi bir durumu içeriyordu. Zabıta memurunun uyarılarına uymayan bir sürücü, aracı kendisini durdurmaya çalışan memurun üzerine sürdü. Memur, bu sırada aracın kaputuna tutunarak kaçan sürücüyü durdurmaya çalıştı. Ancak sürücü, memurla birlikte kaçmayı denedi.

Sürücü Gözaltına Alındı

Olay, Fatih Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde, şüphe üzerine bir zabıta memuru, ticari bir aracı durdurmak istedi. Ancak sürücü, uyarılara rağmen durmadı ve aracı zabıta memurunun üzerine sürdü. Zabıta memuru, aracın kaputuna tutundu ve sürücünün kaçmasına engel olmaya çalıştı. Ancak polis ekipleri olaya hızla müdahale ederek aracı durdurdu ve sürücüyü gözaltına aldı.

O Anlar Kamerada

Bu nefes kesen olaylar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, zabıta memurunun ticari aracın kaputuna tutunarak sürüklendiği ve polis ekiplerinin aracı durdurduğu görülüyor. Olayın görüntülerinin sosyal medyada yayılması, büyük ilgi uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor Karagümrük maçının hakemi belli oldu

Kayserispor Karagümrük maçının hakemi belli oldu