Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fatih’te Eşini Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fatih’te Eşini Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fatih’te 24 Nisan 2022’de meydana gelen olayda, Yalçın Narman, eşi Fatma Narman’ı silahla vurarak öldürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih’te Eşini Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası
KAYNAK: İHA

Fatih’te 24 Nisan 2022’de meydana gelen olayda, Yalçın Narman, eşi Fatma Narman’ı silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından çocuklarını alarak araçta bekleyen kardeşi Bahattin Narman’a götürdü. İstanbul 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, sanık Yalçın Narman ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşmada tutuklu sanık Yalçın Narman, tutuksuz sanık Bahattin Narman, vefat eden Fatma Narman’ın ailesi ve tarafların avukatları hazır bulundu. Sanık Yalçın Narman, pişman olduğunu belirterek, “Keşke ben ölseydim, çünkü çocuklarım hem yetim hem öksüz kaldı” dedi. Müşteki avukatları, sanığın ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatları ise her şeyin bir iddiadan ibaret olduğunu savundu.

Müebbet hapis cezasına çarptırdı

Mahkeme heyeti, Yalçın Narman’ı ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. Sanık Bahattin Narman ise ‘kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan beraat etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Fatma Narman’ın sırt üstü çıplak şekilde yatar vaziyette bulunduğu ve vücudunda 2 adet ateşli silah yarası olduğu belirtildi. Şüpheli Yalçın Narman’ın, kendi dükkanında çalışan A.G. ile gönül ilişkisi olduğu ve bu durumun evliliğine son vermek istediğini gösterdiği aktarıldı. Olay yerinde 4 adet mermi çekirdeği bulunmasına rağmen, maktul Fatma’da 2 adet ateşli silah yarası olduğu ve yaralanmaların bitişik ateş mesafesinde olması nedeniyle kasten öldürüldüğü belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan gri liste açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan gri liste açıklaması