Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fatih'te Cinayet Zanlısı Yakalandı: Yabancı Uyruklu Kadını Bıçaklayarak Öldürmüştü

Fatih'te Cinayet Zanlısı Yakalandı: Yabancı Uyruklu Kadını Bıçaklayarak Öldürmüştü

İstanbul Fatih'te meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kadın öldü, zanlı polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, "İstemeden oldu" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih'te Cinayet Zanlısı Yakalandı: Yabancı Uyruklu Kadını Bıçaklayarak Öldürmüştü
MUHABİR: Kardelen Özdemir
KAYNAK: İHA

Geçtiğimiz pazar günü İstanbul Fatih Mollagürani Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir evde alkol alarak eğlenen yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Mohamad Z.U. adlı zanlı, tartışmanın ardından Fatıma M. ve Shakhnoza K.'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Bıçaklanan Shakhnoza K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Fatıma M. ise ifadesinde olay anını anlattı. Fatıma M., yaşanan tartışma sırasında kendisine bıçaklı saldırıda bulunan zanlının, daha sonra diğer odada bulunan Shakhnoza K.'yi de bıçaklayarak kaçtığını belirtti.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Mohamad Z.U.'yu olaydan bir gün sonra Güngören'de yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındığı sırada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan zanlı, "İstemeden oldu" dedi.

Yfsdkfm

Jdkbnd

Jdsgvjb

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Motorlu Kara Taşıtları Sayısı Rekor Seviyeye Ulaştı

Antalya’da Motorlu Kara Taşıtları Sayısı Rekor Seviyeye Ulaştı