Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Özel Haber Antalya’da canlı sohbette Narin’e çirkin saldırı! Ahlaksızlık diz boyu

Antalya’da canlı sohbette Narin’e çirkin saldırı! Ahlaksızlık diz boyu

Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olduğu iddia edilen Fatih isimli bir şahsın canlı sohbet odasında kurduğu cümleler kan dondurdu. Kısa bir zamanda sosyal medya platformlarında hızla yayılan videoda konuşan şahsın pişmanlık duymaması pes dedirtti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi olduğu iddia edilen bir şahsın canlı sohbet odasında birkaç kullanıcıyla yaptığı konuşma dinleyenlerin midesini bulandırdı. ¨Rockerpuck_Evil¨ kullanıcı adıyla sosyal medya platformu olan X üzerinden ‘Kadınlardan nefret ediyorum’ şeklindeki paylaşımlarıyla kin ve nefret paylaşımı yapan şahsın isminin Fatih olduğu öğrenildi. Kısa bir süre önce sohbet odasında bir kız çocuğu olduğu takdirde 15 yaşına geldiğinde cinsel istismarda bulunacağın söyleyen Fatih isimli şahıs, aldığı tepkiler üzerine, ¨Şu zamana kadar söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim, söylediklerimin arkasındayım şeklinde¨ savunma yaptı. Şahsın aldığı tepkiler üzerine X hesabını kapattığı öğrenildi.

MİNİK NARİN’E HAKARET ETTİ

Bugün ortaya çıkan video kaydında sohbet eden bir grupta Fatih isimli bir şahsın kadınlara yönelik nefret söylemi gündem oldu. Sohbet odasında, ¨Bir kız çocuğum olsa önce ben cinsel istismarda bulunurum¨ şeklindeki sözler sarf eden şahsa, odadaki diğer şahıslar da katılarak cinsel istismarı savundu. 

X platformu üzerinden kendilerine ‘incel’ yani zorunlu bekar olarak tanımlayan topluluğun üyesi olan Fatih isimli şahsın paylaşımları hakkında bir vatandaş, ¨Bu topluluğun üyeleri ‘Kara Hap’ denilen ve kadın düşmanlığını teşvik eden bir öğretiyi takip ediyor. X’te 12 Eylül 2024 tarihinde yaptıkları bir sohbet yayınında kadın düşmanlığı, çocuk tacizi, ensest, din düşmanlığı, hayvan düşmanlığı içeren birçok söylemde bulunuldu. Allah’a, İslam’a Aleviliğe küfür edildi. Şehitlerimizle dalga geçildi. Hatta katledilen yavrumuz Narin Güran hakkında sapıkça şeyler söylendi¨ şeklinde CİMER’e şikayet dilekçesi iletti.

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ


Skandal yayın sonrası sosyal medya kullancıları tarafından eleştiri ve hakaret yağmurununa tutulan şahsın, ¨Benim yaptığım nefretle karışık dark mizahı 1.90 yakışıklı yapsa bu linci yemezdi. He aynen bizimde kız evladımız vardı sanki. İfade özgürlüğünün sınırları dahilinde istediğim gibi nefret kusuyorum yediğim linçten ifade vermeye gidersem onur madalyam olacak. Şu zamana kadar söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim yaptığım paylaşımlardan kullandığım nefret dilinden hepsinin arkasındayım beni olduğum şeye siz çevirdiniz ettiğiniz linçlerle, kaybedecek hiçbir şeyim yok kaybedecek her şeyi ben doğduğum andan itibaren zaten yoktu. Sonsuza kadar böyle suskun kalamazdım, susamazdım nefretimi ve öfkemi dışarıya vurmam gerekirdi, bunu yapıyorum başkalarına yaranmak için kelimelerimi seçmiyorum içimde kalmış ne kadar kin ve nefret varsa buraya kusuyorum, korkmuyorum ve mutluyum özgür hissediyorum¨ şeklindeki savunması pes dedirtti. Sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla maddi durumu, boy ve dış görünüşünden dolayı yaşadığı kompleksi nefretle dile getiren şahıs hakkında vatandaşlar inceleme başlatılmasını istedi.

Yetkili kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi olduğu iddia edilen Fatih isimli şahsın Akdeniz Üniversitesi'ndeki kaydını 2 yıl önce sildirdiğini,  İletişim Fakültesi öğrencisi olmadığı öğrenildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya'da köprü çöktü! Felaket kıl payı atlatıldı

Almanya'da köprü çöktü! Felaket kıl payı atlatıldı