Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eskişehir'de Zabıta Karakolunda Silahlı Saldırı: Mahkeme 13 Yıl Hapis Cezası Verdi

Eskişehir'de Zabıta Karakolunda Silahlı Saldırı: Mahkeme 13 Yıl Hapis Cezası Verdi

Eskişehir'de Zabıta Karakolunda Silahlı Saldırı: Mahkeme 13 Yıl Hapis Cezası Verdi. Eskişehir'de yaşanan olayın ardından mahkeme heyeti, sanık hakkında verilen kararı açıkladı. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir'de Zabıta Karakolunda Silahlı Saldırı: Mahkeme 13 Yıl Hapis Cezası Verdi

27 Şubat 2023 tarihinde Uluönder Mahallesi'nde bulunan Tepebaşı Zabıta Karakolu'nda gerçekleşen olayda, zabıta memuru Meriç S., mesai arkadaşı Seyhan Ç.'yi silahla yaraladı. Olayın ardından kaçan Meriç S., polis tarafından yakalandı. Yaralanan Seyhan Ç., sırtından ve göğsünden aldığı yaralar nedeniyle Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Meriç S., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Meriç S. katıldı. Duruşmaya, tedavisi tamamlanan Seyhan Çelik ve taraf avukatları da iştirak etti.

13 Yıl Hapis Cezası Verildi2

Sanık Savunmasında Bulundu

Duruşmada söz alan Meriç S., kendisi ile Seyhan Ç. arasında husumet olmadığını belirtti. Psikolojik sorunları olduğunu ve bu durumun amirlerinin de farkında olduğunu ifade etti. Ayrıca, Seyhan Ç.'nin orada bulunduğunu bilmediğini dile getirdi ve tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme Kararı

Mahkeme heyeti, Meriç S. hakkında 13 yıl hapis cezasına karar verdi. Tutuklu sanık Meriç S., olayın meydana gelmesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti.

13 Yıl Hapis Cezası Verildi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rizespor Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Rizespor Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü