Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eskişehir'de 17 bıçak darbesiyle öldürülmüştü! Kardeşimi korumak için yalan söyledim

Eskişehir'de 17 bıçak darbesiyle öldürülmüştü! Kardeşimi korumak için yalan söyledim

Eskişehir'de meydana gelen cinayet olayının ilk duruşmasında sanıkların verdiği ifadeler dikkat çekti. Zanlılardan biri, kardeşini korumak için yalan söylediğini itiraf etti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir'de 17 bıçak darbesiyle öldürülmüştü! Kardeşimi korumak için yalan söyledim
KAYNAK: İHA

Eskişehir'de iki kişi arasında çıkan kavgada, 17 bıçak darbesiyle öldürülen Fatih Bayar'ın katil zanlıları ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. 

21 Ocak akşamı İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'ndaki bir eğlence mekanında başlayan tartışma, iki grup arasında kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından 36 yaşındaki Fatih Bayar, 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybederken, arkadaşı Yasin T. (36) ise 6 bıçak darbesiyle yaralandı. Olay sonrası kaçan Burak Z. (27), kardeşi Tunahan Z. (23) ve Faruk Y. (18), kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden Burak Z. ve Tunahan Z. tutuklanırken, Faruk Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

17 Bıçak Darbesiyle Öldürülen3

"Kardeşimin, Fatih’in Bacağına 3-4 Kez Bıçakla Vurduğunu Gördüm"

Mahkemede ifade veren tutuklu sanık Burak Z., olay anını detaylı bir şekilde anlattı. Burak Z., "Tuvalete gittiğimde Fatih Bayar’ın küfür ettiğini duydum. Mekandan çıkarken, Fatih bize küfür etti ve kavga etmeye başladık. Kardeşimin elinde bıçak gördüm ve Fatih’in bacağına bıçakla 3-4 kez vurduğunu gördüm. Ben sadece yumruk ve tekme attım, bıçak kullanmadım" dedi.

"İlk İfademde Kardeşimi Korumak İçin Yalan Söyledim"

Burak Z., mahkemede verdiği ifadede, emniyette verdiği ifadelerle mahkemede verdiği ifadelerin tutarsızlığına ilişkin sorulan soruya, "Kardeşimi korumak için her iki şahsa da bıçakla vurduğumu söyledim. Fakat ben olayda bıçak kullanmadım. Bıçakla vuran kardeşim Tunahan’dır" diyerek kendini savundu.

"Mekân Tuvaletinde Çıkan Tartışmanın Ardından Bizi Takip Edip Önümüzü Kestiler"

Tunahan Z. ise mahkemede yaşananları anlatarak, "Mekanda oturuyorduk. Tuvalette Fatih ve arkadaşıyla ağız dalaşı yaptık. Mekandan ayrıldıklarında bizi takip edip önümüzü kestiler. Fatih bana yumruk attı. O an belimdeki bıçağı çıkardım ve Yasin’in bacağına vurdum. Fatih Bayar’ın bacağına da bıçakla vurdum" dedi.

17 Bıçak Darbesiyle Öldürülen4

"Tunahan Bıçak Çıkartınca Ayırmaya Çalışsam da Ayıramadım"

Tutuksuz sanık Faruk Y., kavga sırasında yaşananları anlatarak, "Tuvalette laf söylediler, Burak abi geldi ve çıktık. Bizi takip edip önümüzü kestiler. Tunahan bıçak çıkartınca ayırmaya çalışsam da ayıramadım. Tunahan, Yasin’e ve Fatih’e bıçakla vurdu" dedi.

"Tunahan Beni Bacağımdan ve Kalçamdan 8 Defa Bıçakladı, Sonrasını Hatırlamıyorum"

Yaralı olarak kurtulan Yasin T., olay anını mahkemede detaylandırdı. Yasin T., "Kafama sert bir cisimle darbe aldım ve sersemledikten sonra Tunahan beni bacağımdan ve kalçamdan 8 defa bıçakladı. Sonrasını hatırlamıyorum" diye konuştu.

17 Bıçak Darbesiyle Öldürülen5

"Ben Bunları İnsan Olarak Görmüyorum"

Maktul Fatih Bayar’ın babası Mehmet Bayar, mahkemede, "Olayı görmedim ama kameradan izledim. Oğlumu canice bıçaklayarak öldürdüler. 18 bıçak darbesi vicdansızlıktan başka bir şey değildir. Ben bunları insan olarak görmüyorum, en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" dedi.

"Ömür Boyu Hapisten Çıkmamalarını İstiyorum"

Oğlunun ölümüyle sarsılan anne Ayşe Bayar ise gözyaşları içinde, "Şikayetçiyim. Ömür boyu hapisten çıkmamalarını istiyorum. Bira şişesiyle kafasına vurmasalardı belki de yaşayacaktı" diyerek sanıkların cezalandırılmasını talep etti.

17 Bıçak Darbesiyle Öldürülen2

Duruşma 9 Temmuz’a Ertelendi

Duruşmanın sonunda mahkeme heyeti, Burak Z. ve Tunahan Z.'nin tutukluluk hallerinin ve Faruk Y. hakkındaki adli kontrol şartlarının devamına karar vererek duruşmayı 9 Temmuz’a erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa'da motosikletiyle 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı

Gazipaşa'da motosikletiyle 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı