Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Kızı Motosiklete Çarptı! 16 Yaşındaki Genç Öldü

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Kızı Motosiklete Çarptı! 16 Yaşındaki Genç Öldü

Beykoz'da eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı F.Z.K., otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kazada, motosiklette bulunan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Kızı Motosiklete Çarptı! 16 Yaşındaki Genç Öldü
KAYNAK: İHA

Beykoz'da eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı F.Z.K., otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kazada, motosiklette bulunan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Olay, 9 Temmuz'da Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Y.S.Ö.'nün (17) kullandığı motosiklet, sokaktan çıkan otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu motosiklet devrilerek sürüklendi. Motosikletin arkasında oturan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, başını beton dubaya çarptı. Sürüklenen motosikletin çarptığı kaldırımdaki 2 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çeki, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ile kaldırımdaki 2 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

F.Z.K.'nin Serbest Bırakıldı

Kaza sonrası Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, F.Z.K.'yi gözaltına aldı ve adliyeye sevk etti. Mahkeme, F.Z.K.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Üzücü kaza, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Özellikle kazada hayatını kaybeden genç Batın Barlas Çeki'nin ailesi ve yakınları büyük bir acı yaşarken, F.Z.K.'nin tutuksuz yargılanması kararı çeşitli tepkilere neden oldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 13 Temmuz 2024 Cumartesi Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 13 Temmuz 2024 Cumartesi Bugünün Kararları Neler?