Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski eşini öldürüp arkadaşını yaralamıştı: Tutuklandı

Eski eşini öldürüp arkadaşını yaralamıştı: Tutuklandı

Eski eşini öldürüp arkadaşını da yaralamıştı. O adam tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski eşini öldürüp arkadaşını yaralamıştı: Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen olayda, dün akşam saatlerinde Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde trajik bir olay yaşandı. İddiaya göre, Yasin D. isimli şahıs, yanında bulunan arkadaşı K.U. ile birlikte otomobiliyle seyir halindeyken eski eşi Arzu Çınar'ı gördü. Yasin D., otomobilden inerek Arzu Çınar ile arasında bir tartışma başlattı. Tartışmanın hızla büyümesi üzerine Yasin D., aracında bulunan pompalı tüfeği alarak Arzu Çınar'a ateş etti. Bu sırada olaya müdahale etmeye çalışan arkadaşı K.U. da bacağından vuruldu.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Arzu Çınar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yasin D. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Eskie Ş

Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekipleri, Yasin D.'yi ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yasin D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, toplumda büyük üzüntü yaratırken, soruşturma devam ediyor.

Eski Eş

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da intihar şüphesi! Balkona çıkacağım dedi bahçede ölü bulundu

Antalya'da intihar şüphesi! Balkona çıkacağım dedi bahçede ölü bulundu