Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski çalışan kasap dükkanına kurşun yağdırdı!

Eski çalışan kasap dükkanına kurşun yağdırdı!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde, tazminatını alamadığı için eski kasap dükkanına s*lahlı s*ldırı düzenleyen bir kişi, iki şarjör mermi sıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski çalışan kasap dükkanına kurşun yağdırdı!
KAYNAK: İHA

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesi Adil Mahallesi Vahdet Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında yaşanan olayda, eski kasap çalışanı Selim isimli kişi, işten çıkarıldıktan sonra tazminatını alamadığı gerekçesiyle uzun namlulu silahla eski işyerinin önüne geldi. Selim, burada hiç kimseyi aldırış etmeden iki şarjör mermi sıktı.

Mermiler İşyerine İsabet etti

Saldırgan tarafından ateş edilen mermilerden yaklaşık 50 tanesi işyerinin camına isabet etti. İçerideki çalışanlar ve müşteriler, mermilerden korunmak için yere yatarak kendilerini savundular. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan kimse olmadı.

Saldırgan gözaltına alındı

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek, saldırgan Selim'i gözaltına aldı ve karakola götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri, s*ldırının yaşandığı bölgede detaylı incelemelerde bulundu ve emniyet şeridi çekerek önlem aldı.

Olayın ardından kasap dükkanında zarar gören eşyalar ve yiyecekler, s*ldırı riskine karşı işyeri sahipleri tarafından araçlarla boşaltıldı. Ayrıca, camlarda oluşan zararlar folyo kağıtları ile kapatıldı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Kırıkhan'da orman yangını!

Hatay Kırıkhan'da orman yangını!