Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt'ta Cami Minare Güçlendirme Çalışması Sırasında Petek ve Külah Düştü

Esenyurt'ta Cami Minare Güçlendirme Çalışması Sırasında Petek ve Külah Düştü

Esenyurt'ta bir cami minaresinin güçlendirme çalışması sırasında yaşanan kaza korku dolu anlara neden oldu. Vinçten çıkan halatın kopması sonucu minarenin parçaları bir binaya çarparak zemine düştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt'ta Cami Minare Güçlendirme Çalışması Sırasında Petek ve Külah Düştü
KAYNAK: İHA

Esenyurt'ta, bir cami minaresinde güçlendirme çalışması sırasında yaşanan bir olay korku dolu anlara sebep oldu. Vinç yardımıyla bağlanan halatın çıkması sonucu minarenin petek ve külah kısmı bir binaya çarparak zemine düştü.

Olay, saat 15.00 sıralarında Esenyurt Talatpaşa Mahallesi 1035. Sokak üzerinde gerçekleşti. Akşemsettin Camii'nin minaresinde yapılan onarım sırasında yaşanan kaza, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir endişeyle izlendi. Edinilen bilgilere göre, cami minaresindeki güçlendirme çalışması sırasında şerefesinin aşağıya indirilmesi esnasında vinçten çıkan halatın kopması sonucu petek ve külah kısmı bir binaya çarparak büyük bir gürültüyle zemine düştü. Çevredeki vatandaşlar, sesleri duyarak durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Zemine Düştü

Güvenlik Önlemleri Alındı

Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, güvenlik şeridi çekerek sokakta önlem aldı. Ayrıca, vinç sahibi olduğunu iddia eden bir kişi, basın mensuplarının olayı görüntülemesini engellemeye çalıştı. Ancak, polis ekiplerinin müdahalesiyle bu kişi bölgeden uzaklaştırıldı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, minarenin petek ve külah kısmının binaya çarparak zemine düştüğü korkutucu anlar net bir şekilde görülüyor. Olayın ardından herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, düşen minare parçalarının sokak üzerinden kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Ayrıca, minarenin düşen kısımları ve onarımı devam eden cami, havadan görüntülendi.

Zemine Düştü2

Zemine Düştü3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de internet dolandırıcılarına operasyon: 21 şüpheli yakalandı

Denizli'de internet dolandırıcılarına operasyon: 21 şüpheli yakalandı