Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Elazığ'da öğrenci minibüsü kaza yaptı 27 yaralı

Elazığ'da öğrenci minibüsü kaza yaptı 27 yaralı

Elazığ'da, fidan dikim etkinliğinden dönen öğrencileri taşıyan bir minibüsün freni patladı ve kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptıktan sonra parktaki bir ağaca çarparak durdu. Kazada, 27 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elazığ'da öğrenci minibüsü kaza yaptı 27 yaralı
KAYNAK: İHA

Elazığ'da, fidan dikim etkinliğinden dönen öğrencileri taşıyan bir minibüsün freni patladı ve kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptıktan sonra parktaki bir ağaca çarparak durdu. Kazada, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 27 kişi yaralandı.

Olay, Rızaiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde gerçekleşti. Harput Mahallesi'nde fidan dikim etkinliğine katılan Çubukbey Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Yurtbaşı Belde Belediyesi'ne ait bir minibüsün freni patladı. Sürücü kontrolü kaybederek kırmızı ışıkta bekleyen hafif ticari bir araç ve bir otomobile çarptı. Minibüs, hafif ticari aracı önünde sürükleyerek bölgedeki bir parka girdi ve bir ağaca çarparak durdu.

AW062663_05

İl Emniyet Müdürü ve  İl Milli Eğitim Müdürü olay yerinde inceleme yaptı

Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü dahil 27 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastanelere sevk edildi. Kaza sonrası bölge büyük ölçüde tahrip oldu. Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Bilginoğlu da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

AW062663_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vicdanları sızlatan olay!

Vicdanları sızlatan olay!