Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Düğün Günleri Faciayla Bitti!

Düğün Günleri Faciayla Bitti!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde düğün konvoyu kaza ile sonuçlandı! Araçların çarpışmasıyla meydana gelen korkunç olayda 4 kişi yaralanırken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Cırgalan Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde düğün konvoyunda seyreden araçların karıştığı feci kaza yaşandı. Olay, araçların çarpışmasıyla savaş alanına dönen bir manzaraya sahne oldu.

Düğün konvoyunda seyreden E.E idaresindeki 38 EN 012 plakalı BMW marka araç ile H.D. idaresindeki 38 ADZ 597 plakalı Volkswagen marka otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza, büyük bir faciaya neden oldu. Kazada, 38 EN 012 plakalı otomobil tramvay yoluna girmesiyle ve 38 ADZ 597 plakalı aracın motorunun yola fırlamasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Mutlu Günleri Kabusa Döndü3

Olay Yerine Polis, Sağlık ve İtfaiye Ekipleri Sevk Edildi!

Kazanın ardından bölgeye hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlardaki 4 kişi yaralanırken, 38 EN 012 plakalı otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mutlu Günleri Kabusa Döndü2

Polis Ekipleri Güvenlik Önlemi Alarak İnceleme Yaptı!

Kazanın yaşandığı bölgede polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın sebep olduğu tramvay seferlerinde aksaklık yaşanırken, hurdaya dönen araçların üzerindeki yazılar da dikkat çekti. "Enerji" ve "biz hakkından gelemedik, artık yenge düşünsün" yazıları, kaza sonrası ortaya çıkan ilginç detaylar arasındaydı.

Mutlu Günleri Kabusa Döndü4

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı!

Araçların çekicilerle kaldırılmasının ardından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Detaylı incelemelerin sürdüğü belirtilirken, kazada yaşamını yitiren veya ağır yaralanan olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GAİN abonelik ücretlerinde zam yaptı: İşte yeni fiyatlar

GAİN abonelik ücretlerinde zam yaptı: İşte yeni fiyatlar