Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır'da kaybolan Narin'in amcası gözaltına alındı

Diyarbakır'da kaybolan Narin'in amcası gözaltına alındı

Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası ve Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da kaybolan Narin'in amcası gözaltına alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan hala haber alınamıyor. "Narin bulundu mu?" sorusu, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar tarafından merakla sorulurken, olayla ilgili soruşturmalar derinleştikçe yeni gelişmeler yaşanıyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan küçük kızın 18 yaşındaki ağabeyi E.G., adli tıp incelemelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Amcası Gözaltına ALındı

Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili olarak amcası da gözaltına alındı. Narin'in amcası aynı zamanda mahallenin muhtarı olması sebebiyle olay, kamuoyunda daha fazla yankı uyandırdı.

Isırık izleri belirsizliğini koruyor

Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 18 yaşındaki ağabey E.G., kolundaki ısırık izleri nedeniyle şüphelerin odağındaydı. Ancak, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemeler sonucunda, bu izlerin kime ait olduğu tespit edilemedi. Hazırlanan rapor, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi ve ağabey serbest bırakıldı.

Arama çalışmaları devam ediyor

Kayıp kız çocuğu Narin Güran'ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları, 11. gününe girmiş durumda. İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü gibi çeşitli kurumların desteğiyle yürütülen çalışmalarda, 12 bin 500 araç kontrol edildi ve 130 kişinin ifadesi alındı. Bölgedeki aramalar, havadan ve karadan aralıksız devam ederken, aramalarda yer altı görüntüleme cihazları da kullanıldı.

Derede bulunan terlik ve çalışmaların son durumu

Arama çalışmaları sırasında, bölgeye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan bir derede bir terlik tespit edildi. Ancak, Narin Güran'ın ailesi terliğin kızlarına ait olmadığını belirtti. Bugüne kadar yapılan yoğun çalışmalara rağmen, küçük kıza dair herhangi bir iz bulunamadı. Arama ekipleri, kaybolan çocuğu bulmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Sofyan Amrabat'ı Kiralık Olarak Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe Sofyan Amrabat'ı Kiralık Olarak Kadrosuna Kattı