Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan İçin Seyahat Uyarısı: Güvenlik Durumu Hızla Bozulabilir

Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan İçin Seyahat Uyarısı: Güvenlik Durumu Hızla Bozulabilir

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan’daki güvenlik durumunun hızla kötüleşebileceği uyarısında bulunarak, Lübnan’a seyahat edilmemesini ve Lübnan’da bulunan vatandaşların ülkeden ayrılmalarını tavsiye etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan İçin Seyahat Uyarısı: Güvenlik Durumu Hızla Bozulabilir
KAYNAK: Haber Merkezi

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan’daki güvenlik durumunun hızlı bir şekilde kötüleşebileceği endişesiyle vatandaşları uyardı. Bakanlık, Lübnan’a seyahat etmemenin ve mevcutta Lübnan’da bulunan vatandaşların ülkeyi terk etmelerinin tavsiye edildiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı'nın web sitesinden yapılan açıklamada, Orta Doğu'daki son gelişmeler ışığında Lübnan'daki güvenlik durumunun hızla bozulma ihtimaline dikkat çekildi. Açıklamada, Lübnan’a seyahatin yalnızca acil durumlarda yapılması gerektiği ve mevcut durumda Lübnan’da bulunan vatandaşların da dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Bazı bölgelerden uzak durmalarını önerdi

Bakanlık, Lübnan’da bulunan vatandaşlar için bazı bölgelerden uzak durmalarını önerdi. Özellikle Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri tavsiye edildi. Ayrıca, Lübnan’da kalmalarının elzem olmadığı vatandaşların, ticari uçuşların halen devam ettiği sürece ülkeden ayrılmaları önerildi.

Acil Durumda Bilgi Kaynakları Önerdi

Acil bir durumla karşılaşılması durumunda, Lübnan’daki vatandaşların Beyrut Büyükelçiliği ile iletişime geçmeleri gerektiği belirtildi. Bakanlık, gelişmeleri takip etmek için vatandaşların, Bakanlığın ve Beyrut Büyükelçiliği'nin resmi web siteleri ve sosyal medya hesaplarını izlemelerini tavsiye etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor’un Kurucu Üyelerinden Eski Başkan Ahmet Salih Erdem Hayatını Kaybetti

Trabzonspor’un Kurucu Üyelerinden Eski Başkan Ahmet Salih Erdem Hayatını Kaybetti