Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Dilan Polat Mahkeme Salonunda Gözyaşlarına Boğularak Duruşmayı Terk Etti

Dilan Polat Mahkeme Salonunda Gözyaşlarına Boğularak Duruşmayı Terk Etti

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın davasında, ikinci duruşma büyük yankı uyandırdı. Polat, savunmalar sırasında mahkeme salonunda gözyaşlarına boğularak dışarı çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat Mahkeme Salonunda Gözyaşlarına Boğularak Duruşmayı Terk Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat, MASAK raporunun ardından 9 ay sonra tahliye edilmişti. Dün ilk kez hakim karşısına çıkan Polat, bugün görülen ikinci duruşmada duygusal anlar yaşadı.

Savunmaların sürdüğü sırada Dilan Polat, gözyaşlarına hakim olamayarak mahkeme salonunu terk etti. Gözyaşları içinde salondan çıkan Polat, kısa bir süre sonra geri dönerek yerini aldı ve savunmaları dinlemeye devam etti. Eşi Engin Polat'a SEGBİS üzerinden bağlanan Polat, salonda eşine el sallayarak destek verdi.

Kara Kutu Olarak Bilinen "Mıstık" Konuştu

Duruşmada, Dilan Polat’ın kara kutusu olarak bilinen ve daha önce kara para aklama davasında tahliye edilen Mustafa Özalp, savunmasında, "Bankadan çektiğim meblağ nedeniyle alındım. Ticari faaliyet dışında başka bir işlemimiz olmadı" dedi.

"Bu Aileden Örgüt Çıkmaz"

Dilan Polat ve Engin Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, savunmasında, "Bu aileden örgüt çıkması söz konusu olamaz" diyerek müvekkillerinin ticari faaliyetlerinin gerçek olduğunu ve yasadışı bahis iddialarının temelsiz olduğunu savundu. Ayrıca, savunmasında müvekkillerinin mağduriyet yaşadığını vurgulayan Horoz, "Somut delil yok" diyerek iddiaların hukuki zeminde dayanaksız olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hasan Şahin Dosyası Hala Masada! İhraç İsteminde Son Durum Ne?

Hasan Şahin Dosyası Hala Masada! İhraç İsteminde Son Durum Ne?