Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Didim Belediyesi Çalışanının Ölümü Üzerine Mobbing Soruşturması Başlatıldı

Didim Belediyesi Çalışanının Ölümü Üzerine Mobbing Soruşturması Başlatıldı

Didim Belediyesi çalışanı Nilüfer Altıner'in ölümünün ardından mobbing iddiaları nedeniyle soruşturma başlatıldı. Belediye Başkanı Hatice Gençay, iddiaların gerçek olmadığını ve bu konuda suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Didim Belediyesi Çalışanının Ölümü Üzerine Mobbing Soruşturması Başlatıldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Didim Belediyesi'nde yaklaşık 25 yıl görev yaptıktan sonra, 49 yaşındaki Nilüfer Altıner'in evinin 3. katından atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Olay sonrası, Altıner'in ölümüne yol açan mobbing iddiaları nedeniyle Didim Belediyesi'nde soruşturma başlatıldı. Belediye Başkanı Hatice Gençay, mobbing iddiaları hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Edinilen bilgilere göre, Nilüfer Altıner, 31 Mart yerel seçimlerinde Didim Belediye Başkanı olarak göreve gelen Hatice Gençay tarafından park ve bahçeler müdürlüğü emrine atanmıştı. Tek böbrekli olan Altıner'in, aşırı sıcaklarda park ve bahçelerde çalışmakta zorlandığı, bu nedenle belediye başkanına yardım talebinde bulunduğu ifade ediliyor. Yardım taleplerinin reddedildiği ve "emekli olana kadar park-bahçelerde çalışacaksın" yanıtını aldığı belirtiliyor. Altıner, avukatlardan hukuk desteği arayışına girmişti.

"mobbing iddialarının gerçek dışı"

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Altıner'in ölümüyle ilgili mobbing iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtti. Gençay, bu yönde iddiada bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ve acı üzerinden siyaset yapılmasına karşı olduklarını ifade etti. "Savcılık soruşturması sonuçlandığında açıklama yapacağım" diyen Gençay, bu tür iddiaların hem ailesinde hem de belediye çalışanlarında üzüntü yarattığını vurguladı.

"bir takım sorunlar yaşadı"

Belediye çalışanları, Hatice Gençay'ın göreve gelmesiyle huzurun bozulduğunu ve belediyede bir takım sorunlar yaşandığını belirttiler. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Sabah Saatlerinde Etkili Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi!

İstanbul'da Sabah Saatlerinde Etkili Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi!