Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Deve ahırında 2 kilo uy*şturucu daha ele geçirildi

Deve ahırında 2 kilo uy*şturucu daha ele geçirildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 gün önce Jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda 10 kilo 200 Gram Met*mfetamin ele geçirilen deve ahırında narkotik detektör köpeği ‘Bayır’ın da destek vermesi ile yapılan aramada 2.5 kilo metamfe*amin ele geçirildi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deve ahırında 2 kilo uy*şturucu daha ele geçirildi

  

  Edinilen bilgiye göre; 3 gün önce Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 10 kilo 200 gram metam*etamin maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili yakalanan 2 şüpheliden K.P. tutuklanırken yabancı uyruklu İ.M. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

  İ.M.’yi takibe alan Antalya İl ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce uy*şturucu maddelerin ele geçirildiği Çayyazı Mahallesinde bulunan deve ahırında arama yaptı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Narkotik Dedektör Köpeği Bayır'ın da katılımıyla gerçekleştirilen aramada 2 Kilo 124 Gram Metam*etamin ele geçirildi.

  Olayla ilgili yakalanan İ.M., K.P.  ve P.H.K. isimli şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından Uy*şturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapmak suçlarından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (İHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’den depremzedelere yardım kermesi

Kepez’den depremzedelere yardım kermesi