Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Denizli'de Gençler Arasındaki Husumet K*nlı Bitti: 1 Ö*ü

Denizli'de Gençler Arasındaki Husumet K*nlı Bitti: 1 Ö*ü

Denizli'de geçmişte husumetli olan genç gruplar arasında çıkan kavgada 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Olayda 6 kişi müşteki şüpheli olarak gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli'de Gençler Arasındaki Husumet K*nlı Bitti: 1 Ö*ü
KAYNAK: Haber Merkezi

Denizli’de geçmişte yaşanan kavga nedeniyle husumet bulunan iki genç grup arasında yaşanan çatışma, sonucunda 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Olay, Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde gerçekleşti. Mustafa Koç ile kardeşini dövmesi sebebiyle husumet bulunan Burak F. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Olayın Gelişimi

Mustafa Koç’un evinin önünde karşılaşan gençler arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yedi kişilik grup arasında çıkan kavgada yumruk ve sopa kullanıldı. Burak F. yanında bulunan bıçakla Mustafa Koç’a saldırdı ve onu karın bölgesinden 4 kez bıçakladı.

Olayın Sonuçları

Çevredeki vatandaşların müdahalesi sonucu kavgaya son verildi ancak Mustafa Koç ağır yaralar aldı. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında genç adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekipleri, cinayet zanlısı Burak F.'yi gözaltına aldı ve diğer 6 şüpheliyi müşteki olarak tutukladı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma hala devam etmekte olup, jandarma ekipleri olayın detaylarını aydınlatmaya çalışmaktadır. Mustafa Koç'un cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken, şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi beklenmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da bir evin üstüne dev kaya düştü

Adana'da bir evin üstüne dev kaya düştü