Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çöp konteynerinde bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Çöp konteynerinde bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Kastamonu'da, Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta bir çöp konteynerinin yanında bir çöp poşeti içinde yeni doğmuş bir erkek bebek bulunmuştu. Çöp poşetine sarılı halde bulunan yeni doğan erkek bebeğin annesi olduğu değerlendirilen 17 yaşındaki genç kadın, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çöp konteynerinde bulunan bebeğin annesi tutuklandı
KAYNAK: İHA

Kastamonu'da 2 Kasım 2023 tarihinde Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılı halde bulunan yeni doğan erkek bebeğin annesi olduğu değerlendirilen 17 yaşındaki genç kadın, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Kastamonu'da 2 Kasım 2023 tarihinde Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılı halde bulunan yeni doğan erkek bebeğin babası olduğu değerlendirilen bir kişi daha gözaltına alındı.

Ne Olmuştu?

Kastamonu'da, Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta bir çöp konteynerinin yanında bir çöp poşeti içinde yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri, çöp poşeti içinde bulunan bebeğe ilk müdahaleyi yaparak, onu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. İncelemeler sonucunda bebeğin erkek olduğu ve yaklaşık 1 saat önce doğduğu belirlendi. Polis ekipleri, bebeğin kim veya kimler tarafından çöp konteynerinin yanına bırakıldığını araştırmaya devam ediyor.

kastamonu-cop-konteynerinin-yaninda-yeni-dogmus-bebek-bulundu

ÇÖPE DİK ATILDIĞI İÇİN KAFASINDA MORARIKLAR VAR!

Yeni doğan bebek, hızla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı ve entübe edilerek solunumu sağlandı. Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlusu Pediatri Uzmanı Dr. Cansu Aydın, bebeğin ilk geldiğinde vücut ısısının çok düşük olduğunu ve bu nedenle ciddi sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Ayrıca, bebeğin muhtemelen çöpe dik şekilde atıldığı için kafasında morluklar bulunduğunu ifade etti. Bebeğin şu anda solunum sıkıntısı yaşadığı için entübe edildiğini ve durumu yakından izlendiğini açıkladı.

Bebeğin kimin veya kimler tarafından çöpe bırakıldığı henüz bilinmezken, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma sürdürülüyor. Olayın detaylarına dair daha fazla bilgi ve gelişme bekleniyor.

AW068287_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ENAG enflasyonu açıkladı

ENAG enflasyonu açıkladı