Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çöp evde çıplak bulunan 33 çocuğun ebeveynlerine hapis cezası!

Çöp evde çıplak bulunan 33 çocuğun ebeveynlerine hapis cezası!

Eyüpsultan’da, çöp ev olarak bilinen adreste çıplak halde bulunan 3 çocuğa ilişkin anne ve babanın yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme, anne ve babanın çocuklara karşı koruma ve gözetim yükümlülüklerini ihlal ettiğini belirleyerek, 'terk etme' suçundan her birine 1 yıl 15 gün hapis cezası verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çöp evde çıplak bulunan 33 çocuğun ebeveynlerine hapis cezası!
KAYNAK: İHA

Eyüpsultan’da, çöp ev olarak bilinen adreste çıplak halde bulunan 3 çocuğa ilişkin anne ve babanın yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme, anne ve babanın çocuklara karşı koruma ve gözetim yükümlülüklerini ihlal ettiğini belirleyerek, 'terk etme' suçundan her birine 1 yıl 15 gün hapis cezası verdi. Sanıkların haklarındaki hüküm açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

Olay, 25 Ocak 2023’te Eyüpsultan'da çöp ev olduğu iddia edilen adreste yaşandı. R.S. (8), E.C.S. (5) ve U.S.’nin (3) çıplak bir şekilde bulunmasının ardından anne Merve S. ve baba Ahmet S. yargılanmıştı. İstanbul 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, mahkeme, çocuklara karşı sorumluluklarını yerine getirmediği belirlenen anne ve babayı 'terk etme' suçundan cezalandırdı. Mahkeme ayrıca, hükümlerin açıklanmasını geri bırakma kararı aldı.

Duruşmada, müşteki avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, sanıkların cezalandırılmasını talep etmiş, ancak sanık avukatları müvekkillerinin beraatını istemişti. Sanık Merve S. ise savunmasında pişman olduğunu ve hiçbir şekilde çocuklarından vazgeçmediğini belirtmişti. Mahkeme, çifti çocuklarına karşı sorumsuz davranmak suçundan cezalandırırken, hükümlerin açıklanmasını geri bırakma kararı, cezanın bir süre ertelenmesi anlamına geliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Felis Ödülleri'nde parlıyor

Beşiktaş Felis Ödülleri'nde parlıyor