Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çöp Ev Faciası 2 Ton Çöp Çıktı!

Çöp Ev Faciası 2 Ton Çöp Çıktı!

Çınarcık Belediyesi Ekipleri, Çöp Ev Faciasına Müdahale Etti: 2 Ton Atık Temizlendi!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çöp Ev Faciası 2 Ton Çöp Çıktı!
KAYNAK: İHA

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, Çamlık Mahallesi'nde bulunan bir apartmandan yayılan kötü koku ihbarı üzerine harekete geçen Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik Hizmetleri Birimi ve İlaçlama Birimi ekipleri, anne Y.K. ve oğlu C.K.'nin yaşadığı çöp evde şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı.

Çöp Ev Faciası 2 Ton Çöp Çıktı!-2

Dolu 1 Sokak'taki adrese giden ekipler, ikinci katta bulunan dairenin çöp yığınları ile dolduğunu tespit etti. Uzun süre kullanılmayan ve bakım almayan evde, çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutular, poşetler ve kağıtlardan oluşan devasa çöp yığınlarıyla karşılaşan belediye ekipleri, derhal temizlik çalışmalarına başladı.

Çöp Ev Faciası 2 Ton Çöp Çıktı!-1

Çınarcık Belediyesi ekipleri, evden 2 kamyon ve 2 çöp taksi dolusu yaklaşık 2 ton ağırlığında katı atığı çıkardı. Temizlik çalışmalarının ardından daire ilaçlanarak dezenfekte edildi. Belediye yetkilileri, çöp evin temizlenmesiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü ve çevre sağlığını tehlikeye atan unsurların ortadan kaldırıldığını belirtti.

Çöp Ev Faciası 2 Ton Çöp Çıktı!

Çamlık Mahallesi'nde gerçekleşen bu olay, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi ve etkili temizlik çalışmalarıyla çözüme kavuşturularak, bölge sakinlerinin sağlığı ve çevre güvenliği korunmuş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta Merkez'de icradan satılık 165 m² daire

Isparta Merkez'de icradan satılık 165 m² daire