Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklanan baba hayatını kaybetti

Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklanan baba hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir ilköğretim okulunun bahçesinde çocuğunu almak için bulunan bir veli, ismi belirlenemeyen iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradıktan sonra hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklanan baba hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir ilköğretim okulunun bahçesinde çocuğunu almak için bulunan bir veli, ismi belirlenemeyen iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradıktan sonra hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Yenikent Mahallesi Turgut Özal Caddesi Tufan Sokak'ta meydana geldi.

İlk belirlemelere göre, Murat Tosun adlı veli, çocuğunu okuldan almak için geldiği sırada okul bahçesinde saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklanan Murat Tosun, olay yerinde ağır yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan Tosun'a, saldırganlar kaçtıktan sonra olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahale etti.

Çocuğunu Almak Için Gittiği Okulda Bıçaklanmıştı

Servis şoförlüğü yaptığı öğrenilen ve üç çocuk babası olan Murat Tosun, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, sabah saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. Saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Bu üzücü olay, ilçede derin bir şok ve endişe yaratmış durumda.

Çocuğunu Almak Için Gittiği Okulda Bıçaklanmıştı2

Çocuğunu Almak Için Gittiği Okulda Bıçaklanmıştı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Trafik Kazası: Takla Atan Otomobil Ters Döndü

Antalya’da Trafik Kazası: Takla Atan Otomobil Ters Döndü