Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Cani Adam Köpeğe Hortum Sandalye ve Kürekle Saldırdı

Cani Adam Köpeğe Hortum Sandalye ve Kürekle Saldırdı

İzmir'de bir işyerinde yaşanan dehşet verici olayda, bir köpeğe hortum, sandalye ve kürek kullanılarak yapılan saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganın acımasızlığı ve işyeri çalışanının ihmal iddialarıyla birlikte, köpeğin sahibinin şikayetiyle soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cani Adam Köpeğe Hortum Sandalye ve Kürekle Saldırdı
KAYNAK: İHA

İzmir'de yaşanan olayda, bir şahıs eline aldığı hortum, sandalye ve kürekle işyerinde bulunan bir köpeğe vahşice saldırdı. Kuşçular Mahallesi'nde gerçekleşen bu dehşet verici olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Araç lastik tamiri yapan bir işyerinin önünde gerçekleşen saldırıda, M.K. isimli şahıs, işyerinin köpeğine hedef alarak saldırıya geçti.

Saldırgan, köpeğe defalarca hortumla vururken, hayvan can havliyle kendisinden kaçmaya çalıştı. Ancak hırsını alamayan şahıs, etrafta bulunan bir motosikleti devirerek saldırısına devam etti. Hortumun yanı sıra bir demirle ve ardından aldığı kürekle köpeği vuran saldırganın vahşeti, işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İşyeri Çalışanının İhmal İddiası

Saldırı sırasında işyerinde bulunan çalışanın, çocuğunun koktuğu için saldırgana müdahale edemediği iddia edildi. Bu vahşet dolu anların işyeri kamerasına yansımasıyla birlikte, köpeğin sahibinin saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Köpeğin Durumu

Başına aldığı darbelerle yaralanan köpeğin, sahibi tarafından veterinere götürülerek tedavi altına alındığı belirtildi. Köpeğin durumunun ise veteriner kontrolünde olduğu ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya Devlet Başkanlığı Seçiminde Katılım Oranı Yüzde 50'nin Üzerine Çıktı

Rusya Devlet Başkanlığı Seçiminde Katılım Oranı Yüzde 50'nin Üzerine Çıktı