Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber İzmir Bergama'da Köpeği Katleden Şahıs Yakalandı

İzmir Bergama'da Köpeği Katleden Şahıs Yakalandı

İzmir Bergama'da bir şahıs, köpeğe aracını sürerek çarpıp metrelerce sürükledikten sonra sopayla dövdü. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs, adliye önünde büyük tepkilere neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Bergama'da Köpeği Katleden Şahıs Yakalandı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

İzmir’in Bergama ilçesinde, hayvanseverleri derinden üzen bir olay yaşandı. Bozköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, R.Z.K. isimli bir kişi, sokak köpeğine aracını sürerek çarptıktan sonra, köpeği aracının arkasına bağlayıp metrelerce sürükledi. Ardından, durarak köpeğe sopayla defalarca vurdu. Olayın sosyal medyada hızla yayılması üzerine büyük bir tepki toplandı.

Kısa sürede tespit edilen ve gözaltına alınan R.Z.K., Bergama Adliyesi'ne sevk edildi. Olayın duyulmasının ardından İzmir'deki hayvanseverler adliye önünde toplandı. Ellerinde pankartlar ve sloganlarla tepkilerini dile getiren hayvanseverler, şiddet olaylarının cezasız kalmaması gerektiğini vurguladı. Hayvan hakları savunucuları, köpeğin ve sokak hayvanlarının korunması için mücadelelerine devam edeceklerini belirterek, şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Yüreğir Polisinden Suçlulara Darbe: Bir Haftada 104 Şahıs Yakalandı

Adana'da Yüreğir Polisinden Suçlulara Darbe: Bir Haftada 104 Şahıs Yakalandı