Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da TIR Kazası: Şehirde Kaosa Yol Açtı

Bursa'da TIR Kazası: Şehirde Kaosa Yol Açtı

Bursa'da yaşanan TIR kazası şehirde büyük bir kaosa yol açtı. İzmir-Mudanya kavşağında meydana gelen kazada şans eseri yaralanma olmazken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da TIR Kazası: Şehirde Kaosa Yol Açtı
KAYNAK: İHA

Bursa'da sabah saatlerinde meydana gelen ve şehirde büyük bir kaosa sebep olan TIR kazasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

İzmir-Mudanya kavşağında gerçekleşen olayda, H.İ.H. yönetimindeki B 390 ARY yabancı plakalı TIR'ın yakıt deposu delindi. Bu olayın ardından, TIR'ın şehir merkezinde yaklaşık 20 kilometre boyunca mazot akıtarak ilerlemesiyle birlikte, arkasında on farklı kaza meydana geldi.

Bursa'da Tir Kazası2

Polis Ekipleri Olaya Müdahale Etti

Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazalarda herhangi bir yaralanma olmazken, TIR Avrupa Konseyi Bulvarı'nda polis tarafından durduruldu. Sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bursa'da Tir Kazası3

Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, TIR'ın geçtiği her noktaya müdahale ederek talaş dökme ve temizlik çalışmalarına başladılar. Kazanın etkilerini azaltmak için titizlikle çalışan ekipler, şehrin normale dönmesi için çaba gösteriyorlar.

Bursa'da Tir Kazası4

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, yaşanan kazaların detaylarını incelemek üzere soruşturma başlattılar. Olayın seyrini belirlemek ve benzer durumların önüne geçmek amacıyla detaylı bir soruşturma yürütülecek.

Bursa'da Tir Kazası5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da bayram yoğunluğu: ‘Açık artırmayla gidiyor biletler’

İstanbul'da bayram yoğunluğu: ‘Açık artırmayla gidiyor biletler’