Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı

Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı

Bursa'da gerçekleştirilen şafak operasyonuyla fuh*ş çetesine darbe! 31 şüpheli gözaltında, 25 kadın kurtarıldı. Çete liderinin kod adı da açığa çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bursa merkezli 3 ilde fuh*ş çetesine şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda zorla fuh*ş yaptırılan 25 kadın kurtarılırken, 31 şüpheli ise gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başarılı bir operasyona imza attı. Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde eskort sitelerinde ilan vererek kadınları pazarlayan çeteye 8 Mart sabahı Bursa merkezli İzmir, Ankara ve Denizli'de operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda özel harekat polislerinin de bulunduğu 300 polis, 40 farklı ayrı adrese şafak vakti operasyon düzenledi.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı

Dijital Materyal ve Ruhsatsız Tabancalar Ele Geçirildi

Operasyon sonrası yapılan aramalarda birçok dijital materyal, kullanıma hazır sim kartı ve telefon, tehdit amaçlı kullanılan 4 ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca çete üyelerinin "Sistem Evi" adı verdikleri evden serverler kurarak ilan verdikleri ve kadınlara buradan yönlendirme yaptıkları ortaya çıktı.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı2

Araçlarla Kadınları Fuh*şa Götürüyorlardı

Soruşturmayı derinleştiren Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çete üyelerinin kiraladıkları araç ile fuh*şa zorladıkları kadınları otel ve apart gibi yerlere götürdüklerini tespit etti.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı4

Çete Liderinin Kod Adı Belli Oldu

Çete lideri olan B.Y.'nin kendisine "Mr. Yamaç ve Ghost" kod ismi verdiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen çete üyelerinin emniyetteki işlemleri sürerken, mağdur kadınlar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı5

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’nın Yeni Yaşam Alanı: 100. Yıl Yaşam Alanı Projesi

Antalya’nın Yeni Yaşam Alanı: 100. Yıl Yaşam Alanı Projesi