Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa’da Ev Sahibi-Kiracı Tartıştı! Kiracı Apartmanı Havaya Uçurdu

Bursa’da Ev Sahibi-Kiracı Tartıştı! Kiracı Apartmanı Havaya Uçurdu

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bir apartman dairesinde yaşayan kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma, beklenmedik bir sonuçla bitti. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa’da Ev Sahibi-Kiracı Tartıştı! Kiracı Apartmanı Havaya Uçurdu
KAYNAK: İHA

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bir apartman dairesinde yaşayan kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma, beklenmedik bir sonuçla bitti. Tartışmanın ardından öfkelenen kiracı, apartman dairesindeki doğalgaz vanasını açtı. Bu durum, apartmanda büyük bir patlamaya yol açtı.

Patlama Sonrası Apartman Hasar Aldı, Kiracı Yaralandı

Kayapa Mahallesi’nde bulunan üç katlı binanın giriş katında oturan Atakan B., ev sahibi Hüseyin Ballı ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın ardından Atakan B., oturduğu dairenin doğalgaz vanalarını açtı. Gaz sıkışması sonucu meydana gelen büyük patlama, çevre sakinlerini korkuttu ve olay yerini adeta savaş alanına çevirdi. Patlama sonucu binada ağır hasar oluştu ve tüm dairelerin camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye, Bursagaz ve Afad ekipleri sevk edildi.

A W209608 08

Mahalleli Panikle Sokağa Döküldü

Patlama sonrası mahalle sakinleri panikle sokağa döküldü ve olan biteni anlamaya çalıştı. Patlama sırasında yanarak yaralanan kiracı Atakan B., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ndeki Yanık Merkezi’ne sevk edildi.

Ev Sahibi ve Kiracı Arasındaki Tartışma

Ev sahibi Hüseyin Ballı, “Kiracı içeriden doğalgazı açmış. Vanayı kapatmak istedim ama kolunu sökmüş. Dışarıya çıkar çıkmaz patlama sesi geldi ve patladı. Bilinçli yaptı. ‘Güm’ diye ses geldi. Her taraf dağıldı. Patlama sonrası kaçtı. En üst katta hamile bir kadın vardı. Neyse ki evde yok. Belki de bebeğini düşürebilirdi” dedi.

A W209608 09

Ev Sahipleri ve Kiracının Psikolojik Durumu

Olayı duyan ev sahipleri, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan, Atakan B.'nin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Müdürlüğünde Milyonluk Vurgun!

Milli Eğitim Müdürlüğünde Milyonluk Vurgun!