Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Boşandığı Eşiyle Kavga Eden Cani Önce Eşini Sonra Kendini Vurdu!

Bursa'da Boşandığı Eşiyle Kavga Eden Cani Önce Eşini Sonra Kendini Vurdu!

Bursa'da Huzur Sitesi'nde yaşanan silahlı cinayet ve intihar olayı şok etkisi yarattı. Boşandığı eşiyle yaşanan kavga sonrası trajik bir sonla noktalandı. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Boşandığı Eşiyle Kavga Eden Cani Önce Eşini Sonra Kendini Vurdu!

Bursa'da yaşanan trajik bir olayda, boşandığı eşiyle yaşanan kavganın ardından silahla öldürülen kadın ve intihar eden erkek şahıs, Huzur Sitesi'nde bulunan bahçede hayatlarını kaybetti.

Merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi C102 Sokak'ta yer alan Huzur Sitesi'nin bahçesinde meydana gelen olayda, M.D. (48) ve T.A. (40) çifti arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine M.D., yanında bulunan silahı kullanarak önce boşandığı eşini ardından kendisini vurdu. Olayın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, M.D. ve T.A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Önce Boşandığı Eşini Sonra Kendini Vurdu3

Ailede Büyük Şok ve Acı

Olay sonrası yakınları sinir krizi geçirirken, çiftin iki çocuğunun olduğu öğrenildi. İki tarafın da cansız bedenleri, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Önce Boşandığı Eşini Sonra Kendini Vurdu4

Tahkikat Başlatıldı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlatırken, olayın detayları ve sebepleri üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Önce Boşandığı Eşini Sonra Kendini Vurdu5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yoğun Trafik Denetimleri Alanya'da Devam Ediyor

Yoğun Trafik Denetimleri Alanya'da Devam Ediyor