Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Burdur'da silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Burdur'da meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı
KAYNAK: İHA

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşanan trajik olayda, alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı saldırı sonucu baba ve oğlu kurşun yağmuruna tutuldu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Cinayet zanlısı ise kaçmaya çalışırken Tefenni ilçesinde yakalandı.

Cinayet Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay, saat 19.00 sıralarında Burdur'un Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ramazan Tin (53) ve oğlu Muharrem Tin (32) ile alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olan M.K. (42) Antalya'nın Korkuteli ilçesinden 07 BST 882 plakalı otomobiliyle Muharrem Tin'in iş yerinin önüne geldi. M.K. burada pompalı tüfeğiyle baba ve oğlu vurduktan sonra hızla kaçtı. Olayın ardından çevrede bulunan güvenlik kamerası, saldırı anlarını kaydetti.

Olay Yerinden Kaçan Cinayet Zanlısı Tefenni'de Yakalandı

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağır yaralı baba Ramazan Tin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Oğlu Muharrem Tin ise ilk müdahalenin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan cinayet zanlısı M.K. ise polis ekipleri tarafından Tefenni ilçesinde yakalandı. Baba Tin'in cenazesi otopsi için Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, oğlu Muharrem Tin'in tedavisi Burdur Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği ve detaylı bir araştırmanın sürdüğü belirtildi. Baba Tin'in ölümü ve oğlu Muharrem Tin'in yaşadığı ağır yaralanma olayı, ilçe sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, aile ve yakınları adalete güveniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Servet Angi ve Alperen Berber U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde

Servet Angi ve Alperen Berber U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde