Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bucak'ta Polis Memuruna Ceza: 9 Yıl 4 Ay Hapis

Bucak'ta Polis Memuruna Ceza: 9 Yıl 4 Ay Hapis

Bucak'ta yaşanan olayda polis memuruna verilen ceza tartışmalara neden oldu. Mahkeme kararıyla sonuçlanan dava, adaletin tecellisi konusunda farklı görüşlere yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bucak'ta Polis Memuruna Ceza: 9 Yıl 4 Ay Hapis
KAYNAK: İHA

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan bir olayda, bir şüphelinin ölümüne sebep verme suçundan yargılanan polis memuru hakkında karar verildi. Olay, 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleşti. Ali Kurama adlı şahsın sosyal medya hesabından polislere hakaret ettiği iddiasıyla Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Cafer D., Ramazan Ç. ve Ferhat A. Sazak, Ali Kurama ve beraberindeki Murat T. ve Gizem Ö.'yü gözaltına almak istedi. Ancak yaşanan arbede sırasında Ali Kurama kafasına aldığı darbeler nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 2 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra 3 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Bu durum üzerine polis memuru Cafer D. tutuklanırken, diğer sanık Ramazan Ç. tutuksuz yargılanmaya başladı.

Mahkeme Kararı

Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında, sanıklar, müşteki ve aileler ile avukatlar hazır bulundu. İddia makamı, sanık Cafer D.'nin "kasten yaralama" suçundan cezalandırılmasını talep ederken, diğer sanıkların da suçlamalarıyla ilgili karar verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, polis memuru Cafer D.'ye "kasten yaralama sonucu ölüme sebep olma" suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verdi. Diğer sanıklar ise farklı suçlamalar nedeniyle farklı cezalara çarptırıldılar.

A W161979 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cemil Tugay: "Yönetim Hizmetini En Kısa Zamanda Yerine Getireceğiz”

Cemil Tugay: "Yönetim Hizmetini En Kısa Zamanda Yerine Getireceğiz”