Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bom*alı 5 ter*ristin yakalanma anı ortaya çıktı

Bom*alı 5 ter*ristin yakalanma anı ortaya çıktı

Diyarbakır'da bom*alı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 5 ter*rist düzenlenen operasyonla yakalanma anı ortaya çıktı. İşte o anlar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

SÜLEYMAN GEZİCİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda bomb*lı saldırı hazırlığında olan 5 ter*ristin yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Nefes kesen operasyonun görüntüleri ortaya çıktı.

ÇOK SAYIDA PATLAYICI MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, Diyarbakır ve Mardin İl Emniyet Müdürlükleri, Havacılık Daire Başkanlığı, Diyarbakır Özel Harekat, Ter*rle Mücadele ve Bomba İmha Şube Müdürlükleri'nce ter*ristlerin kaldıkları adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, PETN patlayıcı madde, A4 patlayıcı, roketatar başlığı ile avometre, saatli anahtar sistemi, patlayıcı devre sistemi, zaman ayarlı patlayıcı ve silah ele geçirildi.

"MÜCADELEMİZ DEVAME EDECEK"

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, Bir nebze olsun insanlıktan nasibini almayan hainlere asla acımayacağız. Ter*r sona erene kadar mücadelemiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Belediyesi'nden örnek davranışlar

Kemer Belediyesi'nden örnek davranışlar