Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bodrum'da 52 Düzensiz Göçmen Yakalandı! Aralarında Çocuk da Var

Bodrum'da 52 Düzensiz Göçmen Yakalandı! Aralarında Çocuk da Var

Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir yelkenli teknede düzensiz göçmenlerin olduğu belirlendi. İtalya'ya gitmekte olan tekne, Sahil Güvenlik Botları tarafından durduruldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da 52 Düzensiz Göçmen Yakalandı! Aralarında Çocuk da Var
KAYNAK: İHA

Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir yelkenli teknede düzensiz göçmenlerin olduğu belirlendi. İtalya'ya gitmekte olan tekne, Sahil Güvenlik Botları tarafından durduruldu. Yapılan kontrollerde, teknedeki 37 düzensiz göçmen ile birlikte 15 çocuk yakalandı. Olayda teknede bulunan 2 göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı. Göçmenler, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere işlemleri için karaya çıkarıldı.

Bodrum’da Sahil Güvenlik Ekipleri Harekete Geçti

Bodrum ilçesinde, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-16) tarafından yapılan tespit sonucunda bir yelkenli teknede düzensiz göçmenlerin bulunduğu belirlendi. Sahil Güvenlik ekipleri, derhal bölgeye yönlendirildi ve tekneyi durdurarak incelemelerde bulundu.

Yakalanan Göçmenlerin Durumu

Yakalanan 52 düzensiz göçmen arasında özellikle çocuklar dikkat çekti. Teknede bulunan 15 çocuk, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere işlemleri için karaya çıkarıldı. Göçmenlerin sağlık durumları hakkında herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oktay Kaynarca'dan Bomba Açıklama

Oktay Kaynarca'dan Bomba Açıklama