Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bingöl'de 6 kilo uy*şturucu yakalandı

Bingöl'de 6 kilo uy*şturucu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 6 kilo skunk ele geçirildiğini duyurdu. Kentte gerçekleştirilen son operasyonlarda ise toplamda 76 kilo 298 gram uy*şturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bingöl'de 6 kilo uy*şturucu yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 6 kilo skunk ele geçirildiğini duyurdu. Kentte gerçekleştirilen son operasyonlarda ise toplamda 76 kilo 298 gram uy*şturucu madde ele geçirildiği belirtildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 6 kilo skunk'ın ele geçirildiğini paylaştı.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta da 6-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 76 kilo 298 gram uy*şturucu madde ele geçirildiğini bildirdi. Vali Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siz değerli Bingöl halkının da desteğiyle uy*şturucu tacirlerine göz açtırmıyoruz. İnşallah uy*şturucuyu Bingöl’ün gündeminden çıkarıp çocuklarımızı ve gençlerimizi bu illetten kurtaracağız. 6-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı narkotik suçlarla mücadele birimlerimizce 75 kilo 58 gram kubar esrar, 1 kilo 240 gram toz esrar, 22 adet sentetik ecza ele geçirilmiştir. Canla, başla çalışan arkadaşlarıma ve destekleri için Bingöllü hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

bingöl

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nesrin Cavadzade’nin Eski Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

Nesrin Cavadzade’nin Eski Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı