Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bilal Çelik'in iddiası emniyeti harekete geçirdi

Bilal Çelik'in iddiası emniyeti harekete geçirdi

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik'in paylaşımı şok etkisi yarattı. Emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

F3AGAKSWsAAV1h6DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, Göktürk gölet bölgesindeki yürüyüş parkurunda bizzat kendisinin çektiği, uzun ve kısa namlulu silahlarla dolaşan bir çiftin fotoğrafını "Ülkenin geldiği durum bu" diyerek paylaştı.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik 19.32’da Göktürk Göleti’nde n fotoğraf paylaşarak, “Bugün Göktürk gölet bölgesinde yürüyüş parkurunda bizzat resmini çektiğim çift ellerinde silahlarla yürüyordu. Kadının elinde kısa namlu silah pek görünmese bile güvenlik müdahale edeceğini söyledi.Ülkenin geldiği durum” iddiasında bulundu.

Daha sonra olayın videosunu da paylaşarak, “Orijinal resim ve video ektedir.Emniyet ilgileniyor şuan şikayetime ilişkin kesin bir bilgi tarafına bildirilmedi.” İfadesini bildirdi.

Bilal Çelik kimdir?

Bilal Çelik, 10 Kasım 1984 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise öğrenimlerini Şanlıurfa'da tamamladı. 2010 yılında hukuk fakültesinden mezun olup, avukatlık kariyerine başladı. Kariyeri boyunca 650 bilimsel makale ve "Mirasta Vasiyetname" adında bir akademik kitabı bulunmaktadır. 2021 yılında Deva Partisi ilçe kurucu başkanlığına atanmıştır. Deva Partisi Kurucu Delege üyesidir. Hürriyet Gazetesi ve Göktürk Dergisi'nde köşe yazarıdır. İyi derecede İngilizce, Kürtçe, Farsça ve Arapça bilmektedir. Bir kız çocuğu babasıdır. GSYİAD, Şanlıurfa Vakfı ve Birlik Vakfı üyesidir.

Kamer Durdu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Memurların beklediği o görüşme tamamlandı

Memurların beklediği o görüşme tamamlandı