Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Beyoğlu’nda Otelin Çatısında Elektrik Kontağından Yangın Çıktı

Beyoğlu’nda Otelin Çatısında Elektrik Kontağından Yangın Çıktı

Beyoğlu'nda bir otelin çatı katında çıkan elektrik kontağından kaynaklanan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beyoğlu’nda Otelin Çatısında Elektrik Kontağından Yangın Çıktı
KAYNAK: İHA

Beyoğlu Şahkulu Mahallesi Küçük Hendek Caddesi üzerindeki 5 katlı otelin çatı katında 29 Temmuz 2024 saat 14.30 sıralarında elektrik kontağından kaynaklanan bir yangın meydana geldi. Çatı katında başlayan yangın, kısa sürede paniğe yol açtı.

Otelin içindeki turistler ve personel, yangın başladığında güvenli bir şekilde tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın, yapılan çalışmalar sonucunda tamamen söndürüldü. Galata esnafından Ömer Keskin, yangının başladığı sırada yaşadıklarını şöyle anlattı: “Ben burada oturuyor kahve içiyordum. Bir baktım dumanlar falan çıkıyor. Sonra bir baktık çatı yanıyor. Çok fenaydı. Turistler, herkes çığlık çığlığa kaçıyordu. Bir tane kadın sinir krizi geçirdi. Mal sahibiymiş, yazık oldu kadına.”

 İnceleme başlatıldı

Yangın esnasında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, çatı katında maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ve olası nedenlerle ilgili incelemeler devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce'de Narkotik Operasyonları: 30 Şüpheliye İşlem 4 Kişi Tutuklandı

Düzce'de Narkotik Operasyonları: 30 Şüpheliye İşlem 4 Kişi Tutuklandı