Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Beşiktaş'ta Şüpheli Ölüm! Kıraathane İşletmecisi Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Beşiktaş'ta Şüpheli Ölüm! Kıraathane İşletmecisi Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Beşiktaş'ta tanınmış bir işletmeci olan İsmail Karabıyık, sabah saatlerinde kıraathaneye gitmek için evinden çıktığı sırada başından vurulmuş halde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta Şüpheli Ölüm! Kıraathane İşletmecisi Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, semt sakinleri tarafından tanınan ve mahallede uzun yıllardır kıraathane işleten 43 yaşındaki İsmail Karabıyık, sabah saatlerinde evinden çıkıp işyerine gittiği sırada başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu.

Olay, saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İsmail Karabıyık, gece işyerinden ayrıldıktan sonra evine gitmiş ve sabah erken saatlerde tekrar kıraathaneye dönmüştü. Ancak, işyerine gelen bir çalışan, Karabıyık'ı başından vurulmuş halde kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Çalışanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak, sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Karabıyık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise güvenlik önlemi alarak olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Olayın ardından, İsmail Karabıyık'ın yakınları ve akrabaları olay yerine akın etti. Ancak, Karabıyık'ın ölümü üzerine yaşananlar, cinayet mi yoksa intihar mı olduğu sorusunu akıllara getirdi. Karabıyık'ın daha önceki yaşamına dair detaylar incelenirken, olayın sebebi hakkında polis geniş çaplı bir araştırma başlattı. Cumhuriyet savcısının da incelemelerinin ardından İsmail Karabıyık'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Karabıyık'ın geçmişte suç kayıtlarına sahip olduğu ve daha önce cezaevine girdiği bilgilerine ulaşıldı. Ancak, olayın netleşmesi için polis soruşturması devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Umut Olmak İçin Dimdik Ayaktayız!

Umut Olmak İçin Dimdik Ayaktayız!