Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Balistik sonucu açıklandı: Silah şantiye görevlisine ait

Balistik sonucu açıklandı: Silah şantiye görevlisine ait

İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden mermi çekirdeğine ilişkin balistik raporunu açıkladı. Kullanılan silahın gözaltına alınıp salıverilen şantiye görevlisi M.E.'ye ait olduğu kesinleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balistik sonucu açıklandı: Silah şantiye görevlisine ait

İstanbul Valiliği, “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ve yanındaki iş merkezine isabet eden mermi çekirdeği parçalarının, olaydan sonra yakalanan ve E-5 Otoyolu istikametindeki inşaatın şantiye görevlisi olan M.E.’ye ait bulundurma ruhsatlı tabancadan çıktığı, balistik raporu ile kesinlik kazanmıştır” açıklamasını yaptı.

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına 30 Mart Perşembe günü iki mermi isabet etmiş, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı. Binaya isabet eden mermilerin, yolun karşısındaki inşaatın bekçisi M.E.’nin hırsız kovalarken ateşlediği bulundurma ruhsatlı tabancasından çıktığı açıklanmış, gözaltına alınan M.E. daha sonra serbest bırakılmıştı.

İstanbul Valiliği, bugün olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“30 Mart 2023 Perşembe günü akşam saatlerinde meydana gelen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına mermi isabeti olayına ilişkin yapılan kriminal inceleme neticesinde; İl Başkanlığı ve yanındaki iş merkezine isabet eden mermi çekirdeği parçalarının, olaydan sonra yakalanan ve E-5 Otoyolu istikametindeki inşaatın şantiye görevlisi olan M.E.’ye ait bulundurma ruhsatlı tabancadan çıktığı, balistik raporu ile kesinlik kazanmıştır.” (ANKA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika: Adana'da deprem

Son dakika: Adana'da deprem