Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bakıcının 2,5 Milyonluk Vurgunu: Yaşlı Adamın Ölümünden Sonra Senetler İcraya Verildi

Bakıcının 2,5 Milyonluk Vurgunu: Yaşlı Adamın Ölümünden Sonra Senetler İcraya Verildi

Konya'da, yaşlı bir adamın bakıcısı tarafından zorla boş senetlere imza attırılması sonucu ortaya çıkan vefatın ardından, toplam değeri 2,5 milyon lira olan senetlerin icraya verilmesiyle ilgili operasyon düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakıcının 2,5 Milyonluk Vurgunu: Yaşlı Adamın Ölümünden Sonra Senetler İcraya Verildi

Konya'da, yaşlı bir adamın bakıcısı tarafından zorla boş senetlere imza attırılması sonucu ortaya çıkan vefatın ardından, toplam değeri 2,5 milyon lira olan senetlerin icraya verilmesiyle ilgili operasyon düzenlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 6 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, toplam değeri 996 bin lira olan 7 adet senet ve birçok dijital materyal ele geçirildi.

Olayın detaylarına göre, bir firmaya ait hissedarı olan yaşlı bir kişi, bakıcısı tarafından kendisinden habersiz bir şekilde boş senetlere imza attırılmıştı. Yaşlı adamın 2021 yılında vefatının ardından, icra takibi başlatılan 2,5 milyon lira değerindeki senetlerin sahteliği ortaya çıktı. Operasyon sonucunda yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 1'i KOM Şube Müdürlüğünden olan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet ekipleri, soruşturmayı genişleterek olayın tamamını aydınlatmaya çalışıyor.

Bakıcısı Yaşlı Adama Boş Senet Imzalattı, Ölünce 2,5 Milyonluk Senetler Icraya Verildi

Bakıcısı Yaşlı Adama Boş Senet Imzalattı, Ölünce 2,5 Milyonluk Senetler Icraya Verildi2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhittin Böcek’ten Yeni Yıl Mesajı

Muhittin Böcek’ten Yeni Yıl Mesajı