Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bahçelievler'de Uzun Namlulu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bahçelievler'de Uzun Namlulu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bahçelievler'de üç gün önce işe başlayan genç bir çalışan, oyun salonuna yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayın yeni güvenlik kamera görüntüleri saldırının detaylarını gözler önüne seriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçelievler'de Uzun Namlulu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
KAYNAK: İHA

Bahçelievler'de üç gün önce işe başlayan 18 yaşındaki Eyüp Kara'nın hayatını kaybettiği oyun salonuna düzenlenen uzun namlulu saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, saldırganların ateş açması ve genç çalışanın vurulup yere düşmesi anbean kaydedildi. Saldırganlar, olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından araçlarında yakalandı.

Şirinevler'de Kanlı Olay

Bahçelievler Şirinevler'de dün saat 16.30 civarında meydana gelen olayda, bir grup saldırgan, otomobillerinden inmeden uzun namlulu silahlarla oyun salonuna doğru ateş açtı. Eyüp Kara, başına isabet eden mermi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Genç çalışanın sadece üç gün önce bu işte işe başladığı öğrenildi. Saldırı sonrası kaçan saldırganlar, polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla kısa sürede yakalandı.

Cinayetin Detayları Kamerada

Olay anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırganların otomobille iş yerinin önüne gelerek bir süre bekledikleri görülüyor. Kapıyı açıp inecek gibi yapan saldırgan, ani bir kararla vazgeçiyor ve ardından oyun salonuna kurşun yağdırıyor. Başına mermi isabet eden genç çalışanın yere yığıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıyor. Saldırganlar daha sonra hızla olay yerinden kaçıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da skandal olay: Çocukları diri diri yakacaktı

Antalya'da skandal olay: Çocukları diri diri yakacaktı