Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bahçelievler'de Lüks Otomobilin İçinde Ölü Bulundu: Polis Soruşturma Başlattı

Bahçelievler'de Lüks Otomobilin İçinde Ölü Bulundu: Polis Soruşturma Başlattı

Bahçelievler'de bir lüks otomobilin içinde ölü bulunan kişinin ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı. Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçelievler'de Lüks Otomobilin İçinde Ölü Bulundu: Polis Soruşturma Başlattı
KAYNAK: İHA

Bahçelievler'de yaşanan olayda, bir kişi lüks bir otomobilin içerisinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, bu şüpheli ölümün detaylarını aydınlatmak için çalışmalara başladı.

Olay, Bahçelievler Neyire Neyir Sokak'ta saat 11.30 civarında gerçekleşti. Vatandaşlar, 34 VOM 10 plakalı lüks bir aracın içinde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark ederek durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştıklarında, şahsın kafasından vurulmuş olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, olay yerine gelerek geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı ve araç içerisinde yapılan incelemelerde bir adet tabanca bulundu. İncelemelerin tamamlanmasının ardından, şahsın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen şahsın kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsi sonucunda ortaya çıkacak. Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak ve şahsın ölümüyle ilgili sorumluları belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.

Polis Soruşturma Başlattı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Futbol Maçı Sırasında Tribün Çöktü

Antalya’da Futbol Maçı Sırasında Tribün Çöktü