Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş ATM'ye Çekiçle Saldırdı! Paramparça Etti

ATM'ye Çekiçle Saldırdı! Paramparça Etti

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir kişi, ATM'yi çekiçle parçaladı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Polisin başlattığı soruşturmada, ATM'deki paralar güvenli bir şekilde alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATM'ye Çekiçle Saldırdı! Paramparça Etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Kartal ilçesi Esentepe Mahallesi'nde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yaşanan olay, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle gündeme geldi. İddiaya göre, bir şahıs, ATM'de işlem yapmak amacıyla bankamatik önüne geldi. Ancak, işlem gerçekleştiremediği için sinirlenen şahıs, ATM'yi terk etti. Bir süre sonra, elinde bir çekiçle geri dönen şahıs, bankamatik üzerindeki camları ve mekanizmayı kırarak ciddi hasara yol açtı. Saldırının ardından şahıs olay yerinden hızla uzaklaştı.

ATM'ye Çekiçle Saldırdı! Paramparça Etti

Olay Anı Kameraya Yansıdı

Saldırının ardından çevredeki vatandaşlar, olayın görüntülerini cep telefonlarıyla kaydetti. Yakup Ekşi isimli bir vatandaş, olayın şahitlerinden biri olarak yaşananları şu şekilde anlattı: "İlk başta, kişi ATM'de işlem yapmak istedi. Ancak başarısız olunca sinirlenip ayrıldı. Daha sonra tekrar gelip çekiçle ATM'yi parçaladı. Yaklaşık 5-6 kez vurduktan sonra sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaştı."

Ali Sabancı adlı bir başka vatandaş ise yaşanan olayı kınayarak, "ATM kırılmış durumda. Bu gerçekten utanç verici bir durum. Yazıklar olsun bunu yapana" dedi.

ATM'ye Çekiçle Saldırdı! Paramparça Etti
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Su Altında Bulunan Protez Dişler Herkesi Alarma Geçirdi

Antalya'da Su Altında Bulunan Protez Dişler Herkesi Alarma Geçirdi