Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Arabada Çocuk Var! Maganda Okul Servisi Şoförünü Seyir Halinde Sıkıştırdı!

Arabada Çocuk Var! Maganda Okul Servisi Şoförünü Seyir Halinde Sıkıştırdı!

Kağıthane'de yaşanan okul servisi ile otomobil arasındaki kavga kameraya yansıdı. Görüntüler, sürücülerin arasındaki anlaşmazlığı ve yaşanan kovalamacayı gözler önüne seriyor. Sivil trafik polisleri olaya müdahale ederek cezaları kesti, ancak her iki sürücü de serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arabada Çocuk Var! Maganda Okul Servisi Şoförünü Seyir Halinde Sıkıştırdı!
KAYNAK: İHA

Kağıthane Hasbahçe'de yaşanan bir olayda, bir sürücü iddiaya göre yol verme konusunda yaşanan anlaşmazlık sonrasında içinde çocuk bulunan bir öğrenci servisini yol ortasında sıkıştırarak önünü kesti. Araçlar arasındaki yakınlaşma nedeniyle servis minibüsünün aynasının kırıldığı belirtildi. Dakikalarca süren kovalamaca sonrasında, okul servisinin önüne geçen şahıs, aracından inmeye çalıştı. Bu sırada servis sürücüsü, "Arabada çocuk var" diyerek uyarıda bulundu. Servis sürücüsü ve araçtaki çocuğun yaşadığı korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Sivil Trafik polisleri harekete geçti ve iki sürücüyü de tespit etti. Okul servisini önlemeye çalışan araç sürücüsüne ve servis sürücüsüne cezalar kesildi.

Ceza Yağdı

34 BRY 293 plakalı araç sürücüsüne "Trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirme" ve "Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde ve saygısızca araç kullanmak" maddelerinden toplamda 2,096 lira ceza kesildi. Okul servisini kullanan Alp K.'ya ise birden fazla suçlamadan dolayı toplamda 25,015 lira ceza uygulandı.

Adli İşlemler

Olayın ardından yaralanan Alp K., hastaneden aldığı darp raporuyla emniyete giderek şikayette bulundu. Diğer sürücü olan Serdar K. da şikayetçi oldu. Her iki sürücüye de adli işlem yapıldı, ancak savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremin yok ettiği mahallede en acı iftar

Depremin yok ettiği mahallede en acı iftar