Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Anucur Çetesi üyeleri internet kafeye silahlı saldırı yaptı

Anucur Çetesi üyeleri internet kafeye silahlı saldırı yaptı

Kağıthane ve Sarıyer'de gerçekleşen silahlı saldırıların ardındaki bağlantı ortaya çıktı. Anucur Çetesi üyelerinin adının geçtiği operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anucur Çetesi üyeleri internet kafeye silahlı saldırı yaptı

Kağıthane’de bir polisin şehit edildiği, bir polisin yaralandığı operasyonda adı geçen ‘Anucur Çetesi’ üyeleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, Kağıthane’deki bir internet kafeye silahlı saldırı düzenleyen ve Sarıyer’de polis denetim noktasında araçtan kaçan kişilerin aynı şebekeye mensup oldukları tespit edildi.

Kağıthane’deki internet kafeye yapılan silahlı saldırının detayları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Uzun namlulu otomatik silahla gerçekleştirilen saldırıda 1 polis şehit olmuş, bir diğeri ise yaralanmıştı. Operasyon sonucunda ise saldırıya karıştığı belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Anucur Çetesi

Sarıyer'deki Araçtan Kaçanlar Aynı Şüpheliler

Sarıyer'de polis denetim noktasında araçtan kaçan kişilerle ilgili yapılan araştırmalarda, bu şahısların Kağıthane'deki saldırıyla bağlantılı oldukları belirlendi. Yapılan operasyonlar sonucunda, her iki olaya karışan 8 şüpheli eş zamanlı olarak yakalandı ve adli makamlara sevk edildi.

Eş Zamanlı Operasyonla 8 Şüpheli Yakalandı

24 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla, Anucur Çetesi üyeleri olduğu belirlenen 8 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, diğer 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anucur Çetesi2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'den Direnişin Lideri Deniz Baykal'a Selam

CHP'den Direnişin Lideri Deniz Baykal'a Selam