Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da trafik cinayeti! Acılı ailenin feryadı yürek burktu

Antalya'da trafik cinayeti! Acılı ailenin feryadı yürek burktu

Antalya'da, kuaförlük yapan 35 yaşındaki Tarık Deniz, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da trafik cinayeti! Acılı ailenin feryadı yürek burktu

Olay, 10 Haziran'da Muratpaşa ilçesi Lara Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde otomobilinin dörtlülerini yakıp inen Tarık Deniz, yolun karşısına geçerken B.S. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Alkollü ve hızlı öne sürülen sürücü, kaza yerinden kaçtıktan 3 gün sonra polis merkezine teslim oldu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Acılı baba Cuma Deniz, oğlunun ölümünden sorumlu tutulan sürücüye verilen 6 yıla kadar hapis cezasına isyan etti.

Deniz, "Oğlumu öldürmüşsün, olay yerini terketmişsin, aşırı alkol kullanmışsın, oğlum 30 metre havaya uçmuş ondan sonra 6 yıl ile yargılayacaksın. Serbest kalacak bu 3 yıl aşağısı serbest yani bir insanın değeri bu kadar az mı olmalı hiç bir iyi niyet yok. Bu art niyet olay yerini terketmişsin 3 gün sonra evinde yakalanmışsın alkollüsün içtiğin mekanlar belli, ödediğin hesaplarda belli, garsonların ifadesi var. Tutuklanma kararı çıkıyor şahıs Ankara’da teslim oluyor, yine serbest kalıyor. Bu nasıl adalet soruyorum. İddianameyi görünce güldük tabi ağlanacak halimize güldük, zaten 4 aydır ağlıyoruz bir daha ağladık. Bu işin peşini bırakmayacağım, elimden geleni yapacağım" dedi.

Deniz, oğlunun ölümünün cinayet olduğunu belirterek,

"Ben 'cinayet masasında çalıştım' sen 40 ile gitmen gereken yerde 180 ile gidiyorsan çarptığın şahsı 32 metre havada savuruyorsan, benim oğlumun yarısı gidiyor parçalanıyorsa çarptığın arabanın ön ve arka tampon parçalanıyorsa sen buna kaza mı dersin? Bu cinayet kardeşim sonuna kadar da gideceğiz bunun peşini de bırakmayacağız. Ağır cezada yargılanacak 24 yıl ile yargılanması lazım. Azını kabul etmiyoruz en kötü ihtimalle 18 yıl yatacak adam öldürmenin cezası bu. Uyuyamıyoruz, yemeden içmeden kesildik. Çocuğumu Gaziantep’e defin ettim oraya gidiyoruz, içimiz kan ağlıyor, burayı özlüyoruz dönüyoruz. Odası burada üzülüyoruz Uçakla bir Gaziantep bir Antalya git gel yapıyoruz, orada mezarını burada odası var ziyaret ediyoruz. Biz şuanda ölü bir hayat yaşıyoruz bitkisel hayattayız böyle bir dünya yok benim oğlum toprakta bu adam sokakta nasıl oluyor?" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kısa sevinç sonrası şok! Akaryakıta rekor zamın tarihi açıklandı

Kısa sevinç sonrası şok! Akaryakıta rekor zamın tarihi açıklandı