Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Martı TAG sürücüsü darp edildi! İşte o anlar

Antalya’da Martı TAG sürücüsü darp edildi! İşte o anlar

Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem, Antalya’da Martı TAG sürücüsünün, ticari taksi şoförleri tarafından kaçırılıp darp edildiğini iddia etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Martı TAG sürücüsü darp edildi! İşte o anlar
KAYNAK: Nizamettin ÖZMEN

Turizm kenti olan Antalya’da Martı TAG ve ticari taksi şoförleri arasındaki gerginlik tırmanmaya devam ediyor. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan yaptığı açıklama ile korsan yük ve yolcu taşımacılığı uygulamalarına karşı verdiği mücadelede, yargının taksici esnafı lehine bir karar aldığını duyurmuştu. İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde İstanbul Taksiciler Odası'nın açtığı davada mahkeme, Martı TAG adlı paylaşımlı yolcu taşımacılığı platformunun haksız rekabet oluşturduğuna hükmederek platforma erişimin engellenmesi kararını vermişti. Kararın ardından Antalya’da bir Martı TAG sürücüsünün ticari taksi şoförleri tarafından kaçırılıp darp edildiğini iddia eden Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem ateş püskürdü.

1

¨HESABINI SORACAĞIZ¨

Martı TAG sürücüsünün darp edildiğine yönelik paylaşım yapan Oğuz Alper Öktem, ¨ Bu saldırıları yapan taksi lobisi uşakları. En ağır şekilde hesabını soracağız¨ şeklinde paylaşım yaptı. Öte yandan saldırıya uğradığını iddia eden Martı TAG sürücüsü, ¨Arkadaşlar bugün Antalya’da 18.07 ile 19.11 saatleri arasında kaçırıldım, gaspa uğradım. Şahsın sol gözünün yanında Hz. Ali’nin kılıcı dövmesi var¨ diyerek eşkal verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faiz oranları güncellendi: İşte 1 milyon TL’nin getirisi

Faiz oranları güncellendi: İşte 1 milyon TL’nin getirisi